Tässä syy sukkatehtaan hiljenemiselle:

Viime keväänä hyvä ystävättäreni sai päähänsä, että joulun alla mennään sitten järjestöjen joulumessuille MYYMÄÄN omia tekeleitämme! Kyllähän minä kaikenlaisesta väsäämisestä tykkään mutta että myymään?? Helppoahan se on sanoa kun itse on oikeastaan taiteilija. Alan maisteri ihan...

Aikani asiaa märehdittyä aloin lämmetä ajatukselle (kieltävää vastausta tuskin olisi hyväksyttykään?)ja pitkin syksyä sitten väsäilin kaikenlaista niin että sunnuntaina  pystytettiin myyntipöytä Hipposhalliin. Ystävättäreni oli houkutellut taitavan siskonsa kolmanneksi porukkaamme ja kylläpä sitä tavaraa sitten olikin. Ja menikin.

Minä olin huovuttanut helmiä, ommellut pöllöheijastimia, talo pannulappuja ja karkkitötteröitä kuusen oksille sekä vääntänyt risu-rautalankakransseja ja tehnyt liitutauluja ja muistitauluja vanhoista kehyksistä.

Ystävättäreni oli koonnut upeita kollaasitauluja, tehnyt liitutauluja, savisydämiä ja kaikenlaisia ihania killuttimia. Hänen sisarensa puolestaan oli tehnyt hulvattomia muistilapputauluja ja ommellut viiririmpsuja, sydämiä, pullopiiloja, talokoristeita ja tehnyt puristemuovista magneetteja. Muun muassa.

Päivä meni tosi nopeasti ja kytemään jäi ajatus, että jos ensi vuonnakin...?