...nimittäin se keskeneräisten kori.

Sukkahommien välissä ennen joulua ihastuin Silkkivillassa Manoksen Silk Blendin pehmeyteen ja upeaan kullanhehkuiseen väriin. Liikkeessä langasta oli neulottu tuubikauluri ja sellaisen minäkin omasta langastani halusin. Tuubeilu jäi joulutohinoissa kesken mutta nyt se on valmis;

Keskeneräisten korissa EI ollut keskeneräistä mustaa pipoa mutta sellaista kaipasin ja koska lähes ehtymättömästä lanka-arkusta löytyi vajaa kerä mustaa (seiskaveikkaa tietysti) mukailin itselleni Mario- myssynJatan ohjeella.

Korissa odotti (lasketaanko korissa odottavat, aloittamattomat mutta suunnitellut työt keskeneräisiksi??) pari kerää Schachenmayr`n Silenzio lankaa jaDropsilta printattu ohje. Lanka on samaa, josta vuosi sitten neuloin pipoja jälkikasvulle. Nyt siitä tuli pipo omaan käyttöön.

Korista löytyy vielä jotain aloitettua ja sitten sellaisia aloittamattomia keriä joille on olemassa Suunnitelma. Mutta suunnitelmathan saattavat ja saavatkin muuttua...

Täällä Jyväskylässä, Suomen käsityön museon ikkunassa on helmikuun alkuun saakka näyttely hyväntekeväisyyskäsitöistä. Mutta eipä hätää, jos ette Jyväskylässä pääse käymään; näyttely on nähtävänä virtuaalisena museon nettisivuilla. Museolehtori Raija Mannista lainatakseni "Kuinka paljon ihmiset uhraavatkaan aikaansa auttamiseen, joka ei näy missään. Sitä työtä haluttiin tuoda esille näyttelyn keinoin".