2196995.jpg
...kuva on ainakin huono...

Vuoden vaihtuessa on tapana tehdä erilaisia inventaarioita ja minäkin sitten järjestelin jouluneulomuksista jääneitä lankoja ja huomasin, että kylläpäs noita lankoja onkin. Sekä jämiä että kokonaisia keriä. Kiitos vaan helpolle nettiostamiselle ja hamsterin luonteelle...
Lupauksia en mielelläni tee, ellen niitä voi pitää mutta nyt oli ihan pakko luvata/päättää neuloa kuluvan vuoden aikana pääasiassa olemassaolevilla langoilla.
Tähän malliin:
Punaisista lempilapasista (huovutetut ja sen verran isot, että alle mahtuu toiset) olivat peukalonhangat niin kuluneet, etten enää toista kertaa  alkanut niitä parsimaan. Niinpä leikkasin kuluneet peukut pois ja neuloin uudet tilalle. Onnistui!!
Lapaset vaativat kaverikseen punaisen pipon ja siihen käytin langan, jonka sain purkamalla käyttämättä lojuneen huivin (ohutta Pirkkaa kaksinkertaisena). Pipon malli on Turn A Square ja koristeen kopioin Mielityn blogista.
Koiralenkeille ulkoilupuvun kanssa tarvitsin kaulanlämmittimen. Siihen riitti yksinäinen kerä nimetöntä villalankaa aarrearkusta. Malli on muunneltu Thermis.