Ihan kaikkea joulun alla tehtyä en voinut paljastumisen pelossa esitellä aiemmin:
2132210.jpg
Äiti oli kuoroleirillä nähnyt "ihanat sellaiset tulppaanisukat, kuulemma myyjäisistä ostetut" ja Googlaamalla päädyin Villapallon blogiin, josta tuon kuvion nappasin. Lanka on Nallea, luonnonvalkoisena ja veriseitikillä ja lupiinilla värjättynä.
2162529.jpg
Aiemmin neulomani huivi sai kaverikseen turvapipon ja -lapaset. Turvallisuusmomentti johtuu koristeiden heijastinlankaosuudesta. Setti on tarkoitettu koiran ulkoiluttamiseen pimeään vuodenaikaan.
2162530.jpg2162534.jpg
Tämä huivi on punasipulinkuorella uudelleen värjätystä Viron villasta ja sille virkkasin kaveriksi näppyläpipon ja lapasetkin (kuvassa lapaset on päättelemättä). Tarkoitettu ulkovalvonnan viimoihin.
2162528.jpg
Kaulanlämmitin on tuota samaa mallineuletta kuin nuo huivitkin. Olen kovin ihastunut kaulanlämmittimiin. Ne ovat koiralenkeillä käyttökelpoisempia kuin huivit. Tai sitten huivini vaan ovat liian isoja. Pötkylät ovat säärystimet ja tässäkin pipossa on heijastinnauhaa koristeessa.
2162536.jpg
Koulussa nejännen luokan tytöt innostuivat huovutetuista tumpuista. Koristeiksi tuli nalleja ja pupuja. Minäkin tein muutaman parin joululahjoiksi.