Jokunen viikonloppu sitten tein virkistävän pikalomamatkan Helsinkiin. Kiitos vielä kerran Merja-serkku! Ennen päiväkahvitreffejä ehdin (kuinkas ollakaan!) tutkimaan lankakauppa Menitan tarjontaa ja ihan tyhjin käsin en sieltä ulos päässytkään:

942681.jpg

Kolmesta kerästä Dropsin Alpakkaa saa tämmöisen Minttumaarin. Samaa lankaa saa kotikylästäkin mutta on aivan eri asia joutua houkutuksille alttiiksi kaupassa, jonka lanka ja värivalikoima ovat avarasti heti hipelöitävissä, eikä vain värikartoista arvattavissa. Tämä vihreä on ihana!

942682.jpg

Minttumaarin malli on kaunis mutta mieleni tekisi suorakulmaista huivia sisäkäyttöön. Sellaista ohjetta en netistä ole vielä löytänyt. Osaisiko joku auttaa?

Matkalla Menitaan löysin toisenkin ennenkäymättömän kaupan, Hobbooksin.Siellä olisi ollut huivikirjakin poikineen mutta runsaudenpula sai minut niin sekaisin, etten loppujen lopuksi ostanut mitään (ja kotona se harmitti armottomasti).
Ja kehunko vielä, että viikonlopun ohjelmaan kuului myös Kiasmaa, ruokailua hyvässä seurassa sekä Producers-musikaali...

Nyt olen selättänyt kolme keskeneräistä neuletta ja pääsen käsiksi kasvivärjättyihin lankoihini!