Hiljaiselosta huolimatta jotakin on päässyt valmistumaan. Nimittäin salomoninsolmuhuivi. Tiitsan ohjeita oli aivan pakko kokeilla mutta innoissani valitsin kokeilulangaksi ohutta purkusellaista. Kun sen piti olla vain kokeilu ja sitten myöhemmin tekisin oikean huivin, jos osaisin... Koska lanka oli niin kikkaraista, päätin kastella valmiin huivin ja lopputulos oli pettymys. Harvaa ja ohutta verkkoa koko huivi ja hurjan suurikin vielä. Toisaalta; nyt voin käyttää huivia kaulahuivina sillä niin pieneen tilaan se rutistuu. Siihen se on omiaan!
343179.jpg

Valmistunut on myöskin toinen sellainen hartiahuivi-poncho -viritelmä. Ihastuin niin aiemman luomukseni käyttökelpoisuuteen (pysyy mukana vauhdissa) että päätin tehdä uuden mutta kokonaan villalangasta. Tähän työhön otin kokeiltavaksi ihanan pehmeää  (mutta kamalan ohutta) alpakkavillaa. Toimi hyvin. Ajattelin kuvata tämän päälläni (vaikka kuva ei oikein onnistunutkaan, kuvaajasta ja kamerasta johtuen. Uusi hieno kamerani kun on vielä vajaan viikon maailmanmatkallaan), jotta tuo käyttökelpoisuus tulisi paremmin näkyville. Huivin olen virkannut noin 40 cm leveänä pötkönä, joka on yhdistetty edessä aloitus ja sivureinoista.

343178.jpg

Lopuksi esittelen postin tuomaa saalista. Get Knitted toimitti ostokset tosi nopeasti. Vähän olin kyllä yllättynyt kun nuo vyyhdillä olevat langat olivat niin sinisiä. Harmaita kun olin ostamassa...
343185.jpg