Osallistuin viime viikolla Erään Koulun Opettajan järjestämille askartelupäiville. Kiitos vaan vielä kerran järjestelyistä, tarjoomuksista, ideoista ja seurasta kaikille!

Muiden innostuessa betonihommista minä tutkin  muiden tuomia virikekirjoja. Voi että olikin ideoita!!

Minun oli tarkoitus maalata vanha kehys valkoiseksi ja tehdä siitä liitutaulumaalin avulla nimikyltti meidän luokan oveen. (Olen lomalla, juu. Eikä loma ole liian pitkä. Mutta ope on aina ope..) Lisäksi ajattelin tuunata muutaman peltipurkin; ensin vesihiontaa, sitten kansiin kierrätysnupit ,sitten spreymaalia koko lähimetsikön mitalla ja vielä toisellakin värillä maalausta, nimittäin liitutaulumaalilla etiketin paikat. Ja tämmöisiä niistä tuli.

Kotimatkalla pysähdyin kierrätyskeskuksen kohdalla ja hamsteroin lisää kehyksiä ja korkkitauluja. Ja taas karkasi mopo käsistä. Varsinkin kun pahaa aavistamatta ( lue; ei ollut tarkoitus ostaa mitään) kävin Erään Opettajan kanssa huutokaupassa ja sain saaliikseni taidetta koteihin. Nyt meillä on kaikenkokoisia liitutauluja ja muistitaulujakin upeissa kehyksissä. Osa muistitauluista on korkkisia, osassa korkkipinta on päällystetty kankaalla. Huutokauppalöytö-pellavapyyhkeillä. Eikä tässä kuvassa todellakaan ole vielä kaikki...

Tuossa purkkikuvassa vilahtaa puolivalmis tuunaus, nimittäin askartelutarvikelipastoni. Se oli entisessä elämässään kellastunut mäntyinen ja Oton (pentuna) pureskelema pipo-lapas-laatikosto eteisessä. Nyt sen pinta on valkaistunut ja se on saanut ihanat etikettitelineet laatikoihinsa, kunhan löytäisin vielä lisää noita vanhoja nuppeja!

Sprey-maalit innostivat minut vielä kokeilemaan parin kirpparilta löytämäni Aarikan puisen kynttilänjalan maalaamista. Takimmainen on ihan alkuperäisessä värissään, tuo pienin oli vuosien tummentama puunvärinen ja toinen haalistuneen vihertävä.  Tosi monen maalikerroksen jälkeen ne odottelevat nyt joulua punaisina.