Kun aloittaa tämmöistä jämälankaprojektia niin eihän niitä sopivia jämälankoja sitten loppupeleissä olekaan kotona tarpeeksi. Että kauppaan oli lähdettävä noita reunus tummansinisiä hankkimaan. Ja  harvoin käy niin, että lankakaupan kassiin päätyy vain niitä ostoslistalla olleita..

Kasan alimmaisena on perussukat kovasti tykkäämästäni Stepistä. Step oli yksi noista ylimääräisistä ostoksista...kun sen jämät kelpaavat sitten niin hyvin jämäprojektiinkin. Kummatkin muut sukat ovat oikeasti jämistä neulottuja. Kirjavaa ja yksiväristä. Taisipa olla joululomalla aloitettu molemmat.

Nämäkin kerät ostin tuolla lankakauppakierroksella. Juuri pari päivää aiemmin olin ihastellut kaimani neulomaa upeaa huivia joten kun samaa lankaa sattui olemaan käden ulottuvilla, en tietenkään voinut vastustaa kiusausta. Hieman shoppailusta huonoa omaatuntoa (kotona olisi varmasti ollut tähänkin huivijuttuun sopivia lankoja, mutkun...) lievensi ilo postin tuomista ihka ensimmäisistä silmukkamerkeistä. Tähän hommaan niitä just tarvitaan!