...josta huusin parilla eurolla tämmöisen (tekokuituisen ja tehdasvalmisteisen) tyynyn. Kotona tyyny joutui kunnon myllytykseen; vanhat sisukset ulos ja terhakka pesu. Mutta ne vanhat sisukset olivatkin...

...tässä amerikkalaisessa sokeripussissa. Mikä aarre! Paitsi että pesuinnossani pesin tekstit melkein näkymättömiin. Kyllä harmittaa!!! Niin paljon, että tuommoista painohommaa oli pakko kokeilla helteistä ja kunnon välineiden puutteesta huolimatta heikkolaatuisen kirjamuovin avulla.

Näistä piti ommella kesätyynyjä ulos. Sopivat vanhanoloiset taustakankaatkin ovat valmiina mutta kuka sitä nyt helteellä mitään jaksaa?

Mutta sitten sattui Sepänaukion kirpparilla näppiin tämmöinen heppataulu. Siis entinen heppataulu, nykyinen heppatyyny. Sellaisia petit point-tauluja alunperin siis. Heppahöperö en ole mutta nuo värit sopivat niin hyvin meille.

Jotain käsitöitäkin piti tehdä. Jos ei ihan villasukkia niin sitten tämmöistä kirjontaa. Ruskeaa ja sinistä meidän huusholliin. Idean tyynyyn sain Attic24 blogissa vilahdelleesta iloisen värisestä versiosta.

Tyynymania jatkunee vielä vähän aikaa, sillä nämä tuolinrumilukset ovat saamassa omat päällisensä...

..virkkaamalla!